Vrijwilliger

Ben jij sportief, sociaal, geduldig en betrokken? Dan is Duotrappers op zoek naar jou!
Als fietsvrijwilliger behandel je de gastrijder met respect en bepaalt met hem/haar de fietsroute en de lengte daarvan. Je bent tevens verantwoordelijk voor het rijwielmateriaal en behandelt die alsof het je eigendom is. Het vrijwilligerschap is niet vrijblijvend. Bij verhindering dien je dat op tijd te melden of een vervanging te regelen, eventueel via de coördinator. Uiteraard respecteer je de vertrouwelijkheid van informatie die de gastrijder je toevertrouwt en verspreidt geen foto’s van de gastrijder op sociale media.

Duotrappers functioneert uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers. Lerend van onze collega stichtingen, zoals ‘Fietsmaatjes’ wordt gezorgd voor een voldoende aantal betrouwbare vrijwilligers en voor de diverse taken zoals bestuur, technische ondersteuning, fondsenwerving, PR, een coördinator voor instructie van de vrijwilligers, onderhoud, verzekering, calamiteitenplan en het werven van de geschikte gastrijders.

Ben je beschikbaar voor 1 of 2 dagdelen per week (overdag, ’s avonds of in het weekend) en lijkt dit ‘duotrappen’ wel wat voor jou, dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en leggen je individueel of in groepsverband uit wat er in detail van je wordt verwacht en krijg je instructie, o.a. over het planningssysteem dat we via onze website zullen gaan ontwikkelen.

Ik meld me aan als vrijwilliger

    wij zijn blij met de steun van

    Scroll naar boven